Dé architect voor jouw renovatie in Antwerpen

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Je kan best een beroep doen op een architect wanneer je met een renovatie wilt starten in Berchem, Antwerpen of omliggende gemeenten zoals Schoten, Schilde of Brasschaat. Zij hebben een goed technisch inzicht en knowhow om jouw ideeën te verwezenlijken. De nodige kennis en ervaring zorgen ervoor dat er een hoogstaand architecturaal verhaal geschreven kan worden in de prestigieuze villa van jouw dromen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Werk samen met een architect jouw renovatie in Antwerpen uit

Architectuur hoeft niet altijd nieuw opgebouwd te worden vanaf de grond. Een renovatie geeft de mogelijkheid de sterke basis van jouw pand te behouden en hierop verder te gaan om het geheel te ontwikkelen dat je graag wilt bereiken. Onze architect brengt elke renovatie van Berchem, Antwerpen tot Schilde, Brasschaat en Schoten tot een geslaagd eindresultaat met een duurzame visie. Door een renovatie aan jouw woning, handelsruimte, appartement, kantoorruimte, of villa te doen, restaureer je de originele waarden van de woning of het pand en onderstreep je hun oorspronkelijke karakter. Een architect van LUMO analyseert de mogelijkheden die er zijn voor de renovatie van jouw woning of pand in Antwerpen, Schilde, Schoten of Brasschaat en vormt een pasklare oplossing, gaande van totaalrenovaties tot een gevelrenovatie.

Bij een renovatie of ander project in Brasschaat, Antwerpen, Schilde, Schoten of omliggende gebieden stellen wij steeds een architect én een interieurarchitect aan om de glorie tot in de puntjes te herstellen. Door deze samenwerking creëren we een soepele verbinding tussen binnen en buiten. Zo wordt alles in jouw woning of pand in Schilde, Schoten, Brasschaat of Antwerpen één overkoepelend geheel, gevormd met de hulp van een architect.

De architecten van LUMO architecten

Restaureer jouw villa naar zijn oorspronkelijke staat

De architectuur in Antwerpen is van buitengewone kwaliteit, zeker in regio’s zoals Schilde, Schoten en Brasschaat, waar er meerdere architecten zich hebben mogen uitleven om de mooiste villa’s neer te zetten. LUMO draagt ook bij aan het uitzicht van deze omgeving met High-End projecten. Wil jij graag een volledig nieuwe villa neerzetten of jouw bestaande villa renoveren? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Ken je een architect uit ons team waar je graag contact mee opneemt, dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.