Jouw interieurarchitect in Antwerpen

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Bij LUMO in Antwerpen vinden we het hebbenvan een interieurarchitect in ons team een belangrijk gegeven. Dit om nietenkel de uiterlijke architecturale uitstraling te versterken, maar ook hetinterieur van onze projecten tot een optimale sfeer te brengen. Wij luisterennaar jouw wensen om samen het interieur te creëren waar jij van droomt.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij stellen onze interieurarchitect ter beschikking

LUMO is een architectenbureau met een sterk concept dat steeds nieuwe dingen ontwikkelt die gericht zijn op de toekomst. Die ontwikkelingen gaan van kantoorruimtes tot moderne woningen. Maar ook High-End projecten zoals appartementencomplexen en groepswoningen of het ontwerpen van exclusieve villa’s staan hoog in ons register aangeschreven. Onze interieurarchitect gaat verder dan het uiterlijke beeld van jouw woning of pand.

Wij weten hoeveel invloed een aangename leef- en werksfeer kan hebben op zijn gebruikers. Een doordachte interieurinrichting die ergonomisch en functioneel is en daarnaast ook nog eens comfort ademt, werkt positief op iedereen die zich erin begeeft. Dit resultaat wordt bereikt door binnen en buiten op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van natuurlijke materialen. Het gebruik van duurzame materialen brengt namelijk een betere toekomst. Wanneer jouw huidige woning nog niet over duurzame materialen beschikt, kan je bij ons terecht om je villa te renoveren.

Vervolledig jouw project samen met ons

Voor elk project in onze regio’s waarbij je een interieurarchitect nog hebt, loopt LUMO graag met jou mee. Samen brengen we de ideeën waar jij over droomt tot werkelijkheid. Maak jij graag gebruik van ons facet binnen interieurarchitectuur? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Heb je een specifiek persoon uit ons team op het oog? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.