Jouw interieurarchitect in Antwerpen

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Bij LUMO in Antwerpen vinden we het hebben van een interieurarchitect in ons team een belangrijk gegeven. Dit om niet enkel de uiterlijke architecturale uitstraling te versterken, maar ook het interieur van onze projecten tot een optimale sfeer te brengen. Wij luisteren naar jouw wensen om samen het interieur te creëren waar jij van droomt.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij stellen jouw interieurarchitect in Antwerpen ter beschikking

LUMO is een architectenbureau in Berchem met een sterk concept dat steeds nieuwe dingen ontwikkeld die gericht zijn op de toekomst. Die ontwikkelingen gaan van kantoorruimtes tot moderne woningen. Maar ook High-End projecten zoals appartementencomplexen en groepswoningen of het ontwerpen van exclusieve villa’s in de regio’s staan hoog in ons register aangeschreven.

Onze interieurarchitecten gaan verder dan het uiterlijke beeld van jouw woning of pand dat de straten van Antwerpen siert. Zij weten hoeveel invloed een aangename leef- en werksfeer kunnen hebben op zijn gebruikers. Een doordachte interieurinrichting die ergonomisch en functioneel is en daarnaast ook nog eens comfort ademt, werkt positief op iedereen die zich erin begeeft. Dit resultaat wordt bereikt door binnen en buiten op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van natuurlijke materialen. Want het gebruik van duurzame materialen brengt een betere toekomst.

De architecten van LUMO architecten

Vervolledig jouw project samen met ons

Voor elk project waarbij je in Berchem, Antwerpen en zijn regio’s rondom zoals Schilde of Brasschaat een architect of een interieurarchitect nodig hebt, loopt LUMO graag met jou mee. Samen brengen we de ideeën waar jij over droomt tot werkelijkheid.

Maak jij graag gebruik van ons facet binnen interieurarchitectuur? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Heb je een specifiek persoon uit ons team op het oog? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.