Particuliere woningen

Je ultieme droomwoning realiseren begint met een doordacht en uniek ontwerp, gebaseerd op je (levens)stijl en wensen. Maar ook met goed technisch inzicht en knowhow. Niet alleen ontwerpen onze architecten de woning waarvan je altijd al droomde, we staan je ook in elke fase bij en coördineren je volledige project zonder jouw visie uit het oog te verliezen. 

In elk ontwerp focust LUMO op optimale lichtinval en maken we een connectie tussen binnen en buiten. Altijd vanuit een toekomstgerichte visie.

Groepswoningen

Samenleven, maar toch met respect voor de privacy van ieder individu. Het is een overduidelijke trend voor de toekomst. En een uitdaging die we bij LUMO ter harte nemen. Onze ontwerpen voor groepswoningen laten we naadloos aansluiten op de mogelijkheden van elke site. Zo creëren we efficiënte woonoplossingen die samenleven versterken en tegelijk de beleving en voordelen van een privéwoning bieden.

Publieke gebouwen

Functioneel en vertrouwd. Het zijn twee eigenschappen die essentieel zijn in het ontwerp van publieke gebouwen die veel mensen samenbrengen. LUMO ontwikkelt concepten die een mooie win-win vormen op het vlak van architecturale structuur en menselijke beleving.

Kantoor- en handelsruimtes

Een plek waar het fijn werken of winkelen is, draagt bij aan het welzijn van mensen en geeft de handelsactiviteit een boost. Daarom focussen we in onze ontwerpen op flexibele oplossingen, optimale circulariteit en een vlotte synergie van de verschillende functies van een pand. We versterken de zichtbaarheid dankzij een gebalanceerde mix van eenvoud en details.

Renovatie van de gebouwschil

De gevel, het dak, het buitenschrijnwerk … ze zijn bijna letterlijk de kers op de taart. Dankzij die finishing touch onderstreep je het karakter van je woning of pand. Restaureren naar de originele waarde, of net een unieke meerwaarde creëren? LUMO analyseert de mogelijkheden van je gebouw en ontwikkelt een pasklare oplossing.

Interieurarchitectuur

Bij LUMO gaan we verder dan alleen het uitzicht van je woning of pand, want een aangename leef- en werksfeer is het resultaat van een doordachte, ergonomische en functionele interieurinrichting die tegelijk comfort ademt. Hier trekken we de duurzame kaart met natuurlijke materialen en stemmen we binnen en buiten op elkaar af.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.