Jouw architect voor kantoorruimtes

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Elke architect weet dat een aangenamewerkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en dat het ontwerp vankantoorruimtes daarin zeer bepalend is. LUMO ontwikkelt een gebalanceerde mixvan eenvoud en details die de werkomstandigheden zichtbaar versterkt. Een fijneplek om te werken laat elke werknemer met meer plezier naar kantoor komen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Dé architect voor een hoger niveau kantoorruimtes

Kantoor- en handelsruimtes hebben een overkoepelend facet daarin. De sfeer beïnvloedt zijn gebruiker in die mate dat het een enorme meerwaarde kan brengen om een (interieur)architect naar jouw kantoorruimtes te laten kijken en deze tot een hoger niveau te brengen. Bij LUMO focussen we op flexibele oplossingen voor elk probleem, optimale circulariteit en een vlotte overgang tussen de verschillende functies van de kantoorruimtes.

Wij werken als jouw architect tot in Brasschaat, Schilde, Schoten en dit doen we vanuit ons architectenbureau in Berchem, waar we onder andere jouw kantoorruimtes verbeteren. In deze regio’s optimaliseren we niet enkel kantoorruimtes, ook de meest High-End villa’s in Brasschaat creëren wij met een visie om rust bij zijn gebruiker te brengen.

Architectuur in Antwerpen creëert zichzelf niet, LUMO draagt daar zeker zijn steentje aan bij. Doorblader gerust onze projecten, gaande van moderne woningen, groepswoningen, appartementen tot handels- en kantoorruimtes en ervaar zelf hoe wij visies omzetten in afgewerkte totaalplaatjes.

Verhoog de productiviteit in jouw kantoorruimtes

Ervaar zelf de verhoogde productiviteit van jouw kantoorruimtes die onze architect voor jou met veel securiteit heeft uitgewerkt naar jouw noden en wensen. Geloof jij net zo hard als ons in de invloed van de omgeving op zijn gebruiker? Contacteer ons dan om die positieve invloed aan jouw project toe te voegen. Stuur een e-mail naar info@lumo-architecten.be. Gaat jouw vraag uit naar een specifieke architect uit ons team in Berchem, dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.