Dé architect voor appartementen

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Bij LUMO vind je de architect voor jouwappartementen. Publieke gebouwen, zoals appartementencomplexen brengen veelmensen samen. Om de menselijke beleving en de architecturale structuur op éénvloeiende lijn te krijgen, ontwikkelen wij concepten die voor beide vlakken eenwin-winsituatie vormen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij zijn de architect voor jouw appartementen

Appartementen moeten een gevoel van vertrouwen opwekken. Hun gebruikers wonen hier en willen het gevoel van thuiskomen ervaren. Dit loopt samen met de functionaliteit die nodig is om het gebouw goed en logisch te ontwikkelen. Deze twee eigenschappen zijn essentieel in het ontwerp van elk publiek gebouw, gaande van appartementen tot groepswoningen. Dat is waarom een architect van LUMO er alles aan doet om het totaalconcept tot in de kleinste details juist te krijgen.

Ons architectenbureau uit Berchem optimaliseert graag de architectuur over heel, Antwerpen en zijn omliggende gemeenten. Dit door de samenwerking met projectontwikkelaars voor appartementencomplexen of met het uitvoeren van High-End projecten zoals villa’s in Brasschaat. Ook op kleinere bouwprojecten dan appartementen, zoals het ontwerpen van een moderne woning, zetten wij graag een architect in om dit te verwezenlijken.

Opteer voor een architect met een toekomstvisie

Een goede architect heeft een visie voor de toekomst en ziet dat appartementen een groot deel uitmaken van de hedendaagse bouwomstandigheden. Deel jij die visie met ons? Dan zijn wij graag jouw architect vanuit Berchem tot jouw architect in Brasschaat en alle regio’s daartussen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en lees hoe wij de toekomst in architectuur zien.

Ben jij een projectontwikkelaar en wil je graag met ons samenwerken? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Heb je al eerder connecties gelegd met iemand uit ons team? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.