Een architect voor jouw moderne woning

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

LUMO werkt als architect graag mee aan het ontwikkelen van jouw moderne woning. Het creëren van particuliere woningen is een belangrijk gegeven omdat dit is waar zijn gebruiker elke dag opnieuw thuiskomt. Om van jouw droomhuis een thuis te kunnen maken luisteren wij naar jouw wensen en noden en ontwerpen wij een woning die echt bij jou past.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij hebben de architect om jouw moderne woning te creëren

Een moderne woning bouwen zien wij als architect in Berchem als het bouwen aan een concept met oog voor de toekomst. Een toekomst die bij jouw stijl, wensen en leven past en waar wij een doordacht en uitgelezen droomwoning voor realiseren. Om dat ideaal te bereiken focust onze architect zich bij elk ontwerp van een moderne woning op de connectie tussen binnen en buiten en op het krijgen van de optimale lichtinval.

LUMO is naast jouw architect in Berchem ook jouw interieurarchitect omdat wij erin geloven dat de combinatie van deze twee nodig is om de beleving van jouw moderne woning, appartement, villa of groepswoning perfect in balans te krijgen.

Onze visie gaat nog verder. Wanneer je het karakter van jouw bestaande moderne woning of pand terug wilt brengen naar zijn oorspronkelijke waarde of een nieuwe meerwaarde wilt geven dan analyseert een architect de mogelijkheden voor die renovatie van de gebouwschil.

De architecten van LUMO architecten

Leer ons en onze visie kennen

Iedere architect van LUMO werkt graag aan de ontwikkeling van jouw moderne woning waarbij ze jou bijstaan in iedere fase van het proces met oog op jouw visie. Wil je graag meer weten over ons, wie we zijn en met welke visie wij architectuur bekijken? Kijk dan gerust rond op onze website. Heb je vragen of wil je jouw project bij ons opstarten? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Spreek je graag een specifiek persoon uit ons team ? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.