Dé architect voor groepswoningen

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Een project opstarten voor het ontwikkelen van groepswoningen is voor een architect met zijn blik gericht op de toekomst een overduidelijk zichtbare trend in Berchem die opkomt. Een woonvorm die zich in verschillende bouwopties uit. Denk maar aan rusthuizen, appartementen, instellingen, sociale woningen, co-housingprojecten, kangoeroewoningen, enzovoort.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een architect voor jouw groepswoningen?

Groepswonen maakt het mogelijk samen te leven in een overkoepelend bouwcomplex. Hierbij houdt de architect bij het uitwerken van dit project toch rekening met het respect en de privacy van ieder individu in hun groepswoningen om ze ook in deze woonvorm het optimale comfort te geven. Bij LUMO nemen we die uitdaging graag ter harte. Bij elk ontwerp van groepswoningen zorgen we ervoor dat dit naadloos aansluit op de mogelijkheden van de site. We vinden het ook belangrijk om een efficiënte woonoplossing te creëren die de voordelen en de beleving van een privéwoning omvat en daarnaast het samenleven versterkt. Om ieder project van groepswoningen tot in de puntjes uit te werken, zitten onze architect en interieurarchitect samen, zodat zowel het uiterlijke zicht als de ervaring van het interieur tot één geheel samenvloeien.

De architecten van LUMO architecten

Groepswonen geeft een ruimtelijke visie

Het idee achter groepswonen is een uitgebreide versie van jouw moderne woning. Je hebt nog steeds jouw eigen ruimte, alleen deel je het overkoepelende bouwcomplex met anderen. Het is een concept dat klaar is voor de toekomst. Elke architect in ons architectenbureau in Berchem, Antwerpen, springt met plezier in op een project met een ruimtelijke visie zoals groepswoningen, villa’s, kantoorruimtes of handelsruimtes.

Ben je benieuwd naar de realisaties die wij al volbracht gebracht hebben? Scroll dan gerust door onze projecten.

Zet in op groepswoningen voor de toekomst

Heb jij oog voor High-End projecten of projecten met een sterke toekomstgerichte architecturale visie, zoals groepswoningen? Dan zit je bij LUMO helemaal op jouw plaats. Onze architect bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden voor ieder project van groepswoningen. Neem contact met ons op voor een afspraak. E-mail naar info@lumo-architecten.be. Ken je al iemand uit ons team? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.