Een architect voor handelsruimtes

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

De omgeving heeft een impact op zijn gebruiker, een gegeven dat iedere architect weet en toepast op handelsruimtes om de handelsactiviteit te optimaliseren. Denk hierbij aan volledige winkelcentra, maar ook individuele winkels op zichzelf. Wanneer een klant binnen stapt in een ruimte waar hij zich goed in voelt en de juiste prikkels krijgt, is hij door de aangename totaalbeleving meer geneigd producten te kopen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Onze architect optimaliseert jouw handelsruimtes

Wij bij LUMO zetten ons als architectenbureau uit Berchem toe op deze beleving. Een plek die fijn aanvoelt stimuleert het welzijn van mensen en boost hun handelsactiviteiten. Dat is de reden dat je een architect inzet om jouw handelsruimtes te ontwikkelen tot een gebalanceerde omgeving. Onze interieurarchitect creëert samen met een architect een ontwerp met focus op een optimale circulatie, flexibele oplossingen en een vlotte samenloop tussen de verschillende functies van het pand. Ook voor kantoorruimtes is dit een visie die de werkproductiviteit een boost geeft. Niet enkel het interieur van een handelsruimte heeft invloed op zijn gebruiker, de eerste beleving wordt al ervaren wanneer een klant de buitengevel ziet. Een gevelrenovatie kan daarvoor met de sturing van een architect soms een optie zijn om jouw handelsruimtes een unieke meerwaarde te geven.

De architecten van LUMO architecten

Perfectioneer jouw handelsruimtes

Wij als architect in regio’s Brasschaat, Schilde, Schoten, Berchem en Antwerpen creëren graag optimale handelsruimtes met een fraai ontwerp. We bekijken de mogelijkheden per pand en werken deze tot in de puntjes uit tot een project dat aan alle noden voldoet. Ontdek of onze visie bij jou past en contacteer ons wanneer je graag met ons in zee gaat door te e-mailen naar info@lumo-architecten.be. Als je graag iemand van ons persoonlijk spreekt, dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.