Dé architect voor jouw gevelrenovatie

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Wanneer een architect spreekt overgevelrenovatie heeft dit betrekking op de gebouwschil. De gevel, het dak, hetbuitenschrijnwerk, enzovoort: ze zijn de kers op de taart van jouw woning ofpand. Die gebouwschil benadrukt namelijk het karakter dat uitgestraald wordtlangs de buitenkant.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Schakel een architect in voor jouw gevelrenovatie

Bij een renovatie in Antwerpen is het verstandig een architect in te schakelen om jou bij te staan in elke fase van het proces. Een goed technisch inzicht en de nodige ervaring van een architect brengen heel wat verlichting in de soms onoverzichtelijke mogelijkheden van een gevelrenovatie. Wanneer je jouw woning of pand wilt restaureren naar zijn originele waarde of je net iets wilt creëren dat hem een unieke meerwaarde geeft, ontwikkelt LUMO ontwerpen die jouw dromen te boven gaan. Voor elke gevelrenovatie zijn wij jouw architect vanuit Berchem tot jouw architect in Brasschaat en tussenliggende regio’s.

Renovaties kunnen uitgevoerd worden aan alle soorten bouwwerken. Klein of groot, LUMO bekijkt de opties voor elk pand, gaande van een villa tot appartementen. Is een renovatie toch niet helemaal wat jij zoekt en wil jij graag jouw moderne woning volledig opbouwen vanaf nul? Ook dan staan onze architecten in Berchem jou bij in de volledige ontwikkeling van het ontwerp en de uitvoering.

Herstel jouw pand in al zijn glorie

Wij staan als architect graag bij in het volledige proces van jouw gevelrenovatie om dat bestaande pand of die woning een restauratie te geven. Contacteer ons per mail via info@lumo-architecten.be wanneer je met ons de mogelijkheden wilt bekijken om de trots van jouw gebouw te herstellen. Je kan ook de persoonsgerichte gegevens terugvinden op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.