Architect in Brasschaat

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Ben je op zoek naar een architect die zich vastzet op jouw projecten en deze uitvoert tot de regio’s rondom Antwerpen, zoals Schoten, Schilde en Brasschaat? LUMO situeert zich als architectenbureau in Berchem. Wanneer jij een bouwproject hebt in Schilde, Schoten, Brasschaat of een andere locatie rondom Antwerpen-Berchem kan je daarvoor ons bureau aanspreken en zit een architect uit ons team graag samen om jouw visies te bespreken.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij hebben de architect waar jij tot in Brasschaat en omgeving naar op zoek bent

Onze architecten werken met een oog voor de toekomst. Een toekomst die we graag groots aanpakken in High-End projecten zoals appartementen, villa’s of groepswoningen. De regio’s Brasschaat, Schoten, Schilde staan bekend om hun villawijken en wij als architect halen er veel voldoening uit onze villaontwerpen hier ook tussen te zien opbloeien.

Om onze High-End projecten tot het ultieme resultaat te brengen in de omgeving van Schilde, Brasschaat en Schoten, werkt bij LUMO niet enkel een architect, maar ook een interieurarchitect aan jouw ontwerp. Het creëren van een goed design gaat namelijk verder dan het uitzicht aan de buitenkant. De volledige beleving is pas compleet wanneer het exterieur en het interieur moeiteloos in elkaar overvloeien en zijn gebruiker de optimale ervaring brengt.

De architecten van LUMO architecten

Bekijk de reikwijdte van onze projecten

Gaande van bouwprojecten in de villawijken van Brasschaat, Schilde of Schoten tot moderne woningen en appartementencomplexen in Antwerpen, elke architect bij ons in Berchem staat graag aan jouw zijde van de eerste ontmoeting tot de laatste detailafwerking. We hebben een grote reikbreedte qua diensten waarin wij werken en zijn er zeker van dat LUMO in één van deze mogelijkheden het verschil voor jou kan betekenen.

Bekijk voor referenties gerust onze projecten en heb je interesse om jouw project samen met ons uit te werken? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Wil je graag een beroep doen op een specifiek persoon uit ons team? Dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.