Architect in Brasschaat

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Ben je op zoek naar een architect die zichvastzet op jouw projecten en deze uitvoert tot de regio’s rondom Antwerpen,zoals Schoten, Schilde en Brasschaat? LUMO situeert zich als architectenbureauin Berchem. Wanneer jij een bouwproject hebt kan je daarvoor ons bureau aansprekenen zit een architect uit ons team graag samen om jouw visies te bespreken.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Wij hebben de architect waar jij tot in Brasschaat enomgeving naar op zoek bent

Onze architecten werken met een oog voor de toekomst. Een toekomst die we graag groots aanpakken in High-End projecten zoals appartementen, villa’s of groepswoningen. De regio’s Brasschaat, Schoten, Schilde staan bekend om hunvillawijken en wij als architect halen er veel voldoening uit onze villaontwerpen hier ook tussen te zien opbloeien. Wij werken niet enkel met een architect omonze High-End projecten tot het ultieme resultaat te brengen, maar ook met een interieurarchitect. Het creëren van een goed design gaat namelijk verder dan het uitzicht aan debuitenkant. De volledige beleving is pas compleet wanneer het exterieur en hetinterieur moeiteloos in elkaar overvloeien en zijn gebruiker de optimaleervaring brengt.

De architecten van LUMO architecten

Bekijk de reikwijdte van onze projecten

Al onze architecten staan graag aan jouw zijde van de eerste ontmoeting tot delaatste detailafwerking bij om het even welk project. Als architect staan weook voor je klaar om je villa te renoveren. We hebben een grote reikbreedte qua diensten waarin wij werkenen zijn er zeker van dat we in één van deze mogelijkheden het verschil voor joukunnen betekenen.

Bekijk voor referenties gerust onze projecten en heb je interesse om jouw project samen met ons uit te werken? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Wil jegraag een beroep doen op een specifiek persoon uit ons team? Dan vind je depersoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.