Dé architect voor jouw villabouw

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Bij LUMO in Berchem vind je een architectdie jouw villabouw in Brasschaat of Schilde ontwerpt tot een waar pareltje datjouw dromen overstijgt. Onze architect zorgt ervoor dat jouw villa een woningwordt die luxe uitstraalt. Een High-End project waarbij we het ontwerp van debuitengevels laten overvloeien in het interieurontwerp om een eenheid tecreëren tussen binnen en buiten.

Onze architect staat jou bij in jouw villabouw

Ons architectenbureau overziet het geheel en creëert villabouw met een hoge architecturale waarde door steeds de connectie tussen binnen en buiten sterk op elkaar af te stemmen. Vanuit een toekomstgerichte visie van de architect ontwerpen we de unieke villa, gebaseerd op jouw levensstijl en wensen. In al onze ontwerpen, of het nu moderne woningen, appartementen of exclusieve villabouw betreft, werken we als architect met een optimale lichtinval, duurzame materialen en uitwerking van de details zodat het geheel comfort ademt. Heb jij een villa die al enkele decennia de Antwerpse architectuur heeft mogen vertegenwoordigen en wil je deze graag terug naar zijn oorspronkelijke waarde herstellen? Dan bekijkt onze architect graag met jou de mogelijkheden om met een gevelrenovatie of een andere renovatie die prachtige villa terug te herstellen. Ben je op zoek naar een architect voor een ander doeleinde? Wij staan ook in voor de architectuur voor publieke gebouwen. Bekijk onze diensten om te ontdekken wat wij nog voor jou kunnen betekenen. Ontdek ook meteen wie wij zijn.

Beslis om jouw villa samen met ons te creëren

Wil jij tot een luxueuze omgeving behoren met exclusieve villabouw, dan hebben wij zeker en vast de architect in ons midden die voor jou het ultieme bouwproject ontwerpt. Beslis om jouw droomvilla met ons te creëren en e-mail naar info@lumo-architecten.be voor een afspraak. Spreek je graag een specifieke architect uit ons team voor jouw unieke villabouw, dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.