Architect in Berchem

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Indien je op zoek bent naar een architect, kan je beroep doen op ons architectenbureau in Berchem. We zijn gevestigd net buiten de ring van Antwerpen en geloven in sterke, creatieve architectuur. LUMO omvat het verhaal van een architect voor de toekomst. Ieder van ons is een architect met een eigen visie en deze visies hebben we in ons architectenbureau in Berchem laten samensmelten tot een sterk concept met veel kennis en ervaringen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Waar wij als architect in Berchem voor staan

Antwerpen omvat vele jaren van architectuur. Wij willen als architect vanuit Berchem ons steentje bijdragen aan de architecturale toekomst. Dit door een sterk verhaal neer te zetten met unieke gebouwen en woningen. Als architectenbureau uit Berchem vinden wij het bij LUMO belangrijk altijd vooruit te kijken bij al onze projecten. Wij gebruiken de toekomst als onze belangrijkste gids.

Een architect van ons architectenbureau uit Berchem luistert naar de wensen van onze klanten zodat zij optimaal kunnen genieten van de architectuur die wij creëren in en rondom Antwerpen. We streven naar duurzame bouwoplossingen met een gebalanceerde mix van esthetiek, comfort en beleving als basiselementen. Onze architecten spelen graag met licht en lichtinval, eenvoud, luchtigheid en ruimtelijkheid. En dat alles met veel aandacht voor detail.

De architecten van LUMO architecten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Vanuit ons architectenbureau in het mooie Berchem werkt elke architect eraan om de architectuur van Antwerpen tot een hoger niveau te brengen. Wij zetten daarbij in op een breed scala aan bouwprojecten, gaande van particuliere, moderne woningen tot kantoor- en handelsruimtes en publieke gebouwen. Ook High-End projecten zoals appartementencomplexen en villa’s brengen wij als architect in regio’s Brasschaat, Schilde, Schoten graag tot een subliem ontwerp binnen de architectuur van Antwerpen.

Wij als architect weten dat de creatie van een gebouw verder gaat dan enkel de architectuur van Berchem, Antwerpen te optimaliseren met het uitzicht van een woning of pand. De interieurinrichting is minstens even belangrijk is om een aangename leef- en werksfeer te creëren. Daarom is ons architectenbureau in Berchem niet enkel jouw architect, maar ook jouw interieurarchitect om ieder project tot een doordacht totaalplaatje te brengen.

Ontwikkel architecturale pareltjes met ons architectenbureau

LUMO is hét architectenbureau in Berchem dat met veel plezier de uitdaging van jouw projecten aangaat en architecturale pareltjes toevoegt aan de bestaande architectuur in en rondom Antwerpen. We houden ervan elke keer weer unieke ontwerpen te ontwikkelen en onze klanten aangenaam te verbazen. Blijf op de hoogte van waar we mee bezig zijn en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Wil jij graag jouw project samen met ons uitwerken? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Ben je op zoek naar een specifiek persoon uit ons team? Vind dan de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.