Architect in Berchem

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Indien je op zoek bent naar een architect,kan je beroep doen op ons architectenbureau in Berchem. Wij geloven in sterke,creatieve architectuur en zijn gevestigd net buiten de ring van Antwerpen. LUMOomvat het verhaal van een architect voor de toekomst. Ieder van ons is eenarchitect met een eigen visie en deze visies hebben we in ons architectenbureaulaten samensmelten tot een sterk concept met veel kennis en ervaringen.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Waar wij als architect voor staan

Antwerpen omvat vele jaren van architectuur.Wij willen als architect ons steentje bijdragen aan de architecturale toekomst.Dit door een sterk verhaal neer te zetten met unieke gebouwen en woningen. Alsarchitectenbureau vinden wij het belangrijk altijd vooruit te kijken bij alonze projecten. Wij gebruiken de toekomst als onze belangrijkste gids. Eenarchitect van ons architectenbureau luistert naar de wensen van onze klanten zodatzij optimaal kunnen genieten van de modernearchitectuur die wij creëren voor een villa. We streven naar duurzamebouwoplossingen met een gebalanceerde mix van esthetiek, comfort en belevingals basiselementen. Onze architecten spelen graag met licht en lichtinval, eenvoud, luchtigheid en ruimtelijkheid. En dat alles met veel aandacht voor detail.

De architecten van LUMO architecten

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het vlak vanarchitectuur

Vanuit ons architectenbureau werkt elkearchitect eraan om de architectuur tot een hoger niveau te brengen. Wij zettendaarbij in op een breed scala aan bouwprojecten, gaande van particuliere, moderne woningen tot kantoor- en handelsruimtes en publieke gebouwen. Ook High-Endprojecten zoals appartementencomplexen en villa’s brengen wij als architect inregio’s Brasschaat, Schilde en Schoten graag tot een subliem ontwerp binnende architectuur. Als architect weten we dat de creatie van een gebouw verdergaat dan enkel de architectuur te optimaliseren met het uitzicht van een woningof pand. Naast de architectuur is de interieurinrichting minstens evenbelangrijk om een aangename leef- en werksfeer te creëren. Daarom is onsarchitectenbureau niet enkel jouw architect, maar ook jouw interieurarchitect om ieder project tot een doordacht totaalplaatje te brengen.

Ontwikkel architecturale pareltjes met onsarchitectenbureau

LUMO is hét architectenbureau dat met veelplezier de uitdaging van jouw projecten aangaat en architecturale pareltjes toevoegtaan de bestaande architectuur. We houden ervan elke keer weer unieke ontwerpente ontwikkelen en onze klanten aangenaam te verbazen. Blijf op de hoogte vanwaar we mee bezig zijn en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wiljij graag jouw project samen met onze architectuur uitwerken? E-mail dan naar info@lumo-architecten.be. Ben je opzoek naar een specifiek persoon uit ons team? Vind dan de persoonsgerichtegegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.