Dé architect voor jouw villa in Brasschaat

✔ Toekomstgericht interieur en exterieur

✔ Actuele kennis van technologieën

✔ High-End projecten

Bij LUMO in Berchem vind je een architect die jouw villa in Brasschaat of Schilde ontwerpt tot een waar pareltje dat jouw dromen overstijgt. Een villa is een woning die luxe mag uitstralen. Een High-End project waarbij we het ontwerp van de buitengevels laten overvloeien in het interieurontwerp om een eenheid te creëren tussen binnen en buiten.

Ben je op zoek naar een professioneel architectenbureau?

Contacteer ons

Onze architect ontwerpt jouw prachtige villa in Brasschaat

Ons architectenbureau in Berchem overziet het geheel en creëert woningen met een hoge architecturale waarde door steeds de connectie tussen binnen en buiten sterk op elkaar af te stemmen. Vanuit een toekomstgerichte visie van de architect ontwerpen we in Schilde en Brasschaat de unieke villa, gebaseerd op jouw levensstijl en wensen.

In al onze ontwerpen, of het nu moderne woningen betreft of appartementen of exclusieve villa’s, werken onze interieurarchitecten met een optimale lichtinval, duurzame materialen en uitwerking van de details zodat het geheel comfort ademt.

Heb jij een villa die al enkele decennia de Antwerpse architectuur heeft mogen vertegenwoordigen en wil je deze graag terug naar zijn oorspronkelijke waarde herstellen? Dan bekijkt onze architect graag met jou de mogelijkheden om met een gevelrenovatie of een andere renovatie die prachtige villa in Schilde of Brasschaat terug te herstellen.

Ben je op zoek naar een architect voor een ander doeleinde? Bekijk dan onze diensten om te ontdekken wat LUMO voor jou kan betekenen en wie wij zijn.

De architecten van LUMO architecten

Beslis om jouw villa samen met ons te creëren

Brasschaat, Schilde, Schoten, het zijn regio’s die gekend staan in Antwerpen voor hun villawijken vol met de mooiste architecturale pronkstukken. Wil jij tot deze luxueuze omgeving behoren en een villa in Schilde of Brasschaat bouwen, dan hebben wij zeker en vast de architect in ons midden die voor jou het ultieme bouwproject ontwerpt. Beslis om jouw droomvilla met ons te creëren en e-mail naar info@lumo-architecten.be voor een afspraak. Spreek je graag een specifieke architect uit ons team, dan vind je de persoonsgerichte gegevens op onze contactpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.