HUGO
Antwerpen
Nieuwbouw
2018
Het project is het resultaat van een architectuurwedstrijd en omvat de integrale aanpak van een bestaand bouwblok met 80 sociale huurappartementen daterend van de jaren 1950. Deze woningen voldeden totaal niet meer aan de huidige comfort- en oppervlaktevereisten van VMSW - een radicaal plan van aanpak was dringend nodig. Na een grondige analyse van knelpunten en potenties kwamen we tot een concept waarbij de blokken op de twee koppen van het bouwblok vervangen werden door een nieuwbouwproject met een parking eronder. De kleinere blokken werden tot op de structuur gestript en de technieken werden aangepast aan de recente normen.
No items found.
Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.