BRED
Antwerpen
Nieuwbouw
2012
Op een braakliggend terrein in de Dambuurt werd een nieuw woongebouw van drie lagen en een dakverdieping, geschikt rond een groene binnentuin ontworpen. Er werd gekozen voor een donkerrode gevelsteen, referend naar naastliggende school. De toplaag werd uitgevoerd in lichtgrijze crepi om de massiviteit te verbreken. De inkomzones worden door lichtgrijze betonzones geaccentueerd. Een laag volume met garages verbindt de randbebouwing met het volume in het binnengebied, die de kopgevel van de school afwerkt. In de zijstraat werd een nieuwe groenstrook met parkingplaatsen ontworpen. 
No items found.
Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te drukken, ga je ermee akkoord dat er cookies op je computer worden opgeslagen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.